Øvrige restauranter, caféer og barer

Ud over vores faste steder besøger vi en række andre restauranter, caféer og barer i Lastarria, og de fleste af stederne kommer vi flere gange.

José Ramón 277 har nogle gode og stærke pisco sour, og deres empanadas med henholdsvis ost og champignon og ost og rejer er dejligt lette i forhold til nogle af de andre steder. De har også en rigtig lækker sandwich med osso buco.

Mulato har nogle gode retter, bl.a. deres risotto og deres laks med gratinerede grøntsager. De er desværre ikke altid lige hurtige til at komme med drikkevarerne. Holy Moly er en burgerbar på Merced, og deres burgere er gode, men der er desværre skruet lidt for højt op for deres aircondition.

Bajo Llave bliver vi introduceret til på vores guidede gåtur; den gemmer sig inde i en smøge, som ikke er helt nem at finde. Det er et hyggeligt og populært sted med en sød tjener, men med begrænset menukort. Casa Lastarria har en dejlig tagterrasse og en snakkesalig tjener, som af en eller anden grund er mere begejstret for Argentina end for Chile. 

Wonderland Café er rigtig hyggelig, og indretningen følger temaet fra Alice i Eventyrland. Der er altid kø, hvis man vil sidde indenfor, men det lykkes os en enkelt gang, og vi får en bagel med laks, som næsten er for voldsom. Vi kommer forbi to gange mere, men de er åbenbart ved at skifte fra frokostkort til eftermiddagskort, så man må ikke sætte sig ned. Det er lidt for besværligt, så vi går igen. 

Lastarria Café ligger i en hyggelig gård oppe ved museet Museo de Artes Visuales, men de har ikke altid det, der står på menukortet. Her mødes vi med Elwin og Diana. Café Trieste har gode juicer og friske croissanter.

Emporio La Rosa er en isbar, som bl.a. har to afdelinger i Lastarria og en inde på Plaza de Armas. Isen er lækker, men betjeningen er lidt svingende. Moritz Eis Lastarria ligger i arkaden Galería Lastarria og har et par borde ude på gaden. I arkaden finder man også Brussels Heart of Chocolate, hvor vi bl.a. får lækre vafler.

Bar La Virgen Lastarria ligger meget tæt på vores lejlighed, og de har en dejlig terrasse. Vi kommer her dog kun et par gange, da der ikke er så mange af retterne på menukortet, som Hanne kan tåle.

Barerne El Pulento Joe og Viejo Simón ligger i samme gade som Bar La Junta, men de har kun åbent om aftenen, så her kommer vi kun et par gange.