Cerro de San Cristóbal

Cerro de San Cristóbal er en bakke, som ligger i området Bellavista, og hvorfra der skulle være en god udsigt over byen, så der må vi op. Normalt kan man tage en lille kabelbane hele vejen op til toppen, men den er lukket på grund af vedligeholdelse i den tid, vi er her, så vi kommer med en lille bus i stedet. Det er også muligt at tage en svævebane derop, men det er i den anden ende af bakken, i forhold til hvor vi bor.

Da vi er kommet op til bussens endestation, tager vi trapperne det sidste stykke op til Virgen de San Cristóbal – en statue af Jomfru Maria – hvor vi nyder udsigten. Her er også en sød lille kirke, flere souvenirboder og en lille café, hvor vi drikker en kold sodavand, inden vi begynder nedturen. Vi havde forestillet os, at der var en gangsti, som gik mere direkte ned til, hvor vi kom fra, men det viser sig, at vi må ned samme vej, som bussen tog op. Vi ender med at gå ca. 10 km, hvilket er lidt hårdt, da temperaturen ligger på de 30 grader; vi får også lidt for meget sol.

Da vi kommer ned, tager vi en juice på den første den bedste restaurant, og da vi kommer hjem til Lastarria, har vi også brug for en kold fadøl på vores stamsted La Cervecería.