Restauranterne i Cuenca

En ting, der er med til at gøre vores tur til Cuenca så hyggelig, er, at vi er heldige med at finde nogle rigtig dejlige restauranter, caféer og barer.

Den hyggeligste og flotteste restaurant er uden sammenligning Madame, som ligger inde ved siden af Parque Calderón. Den er indrettet i en gammel herskabslejlighed og er netop åbnet for tre-fire måneder siden. Der er mange små hyggelige rum med gamle møbler, sjove lamper, malerier og andre flotte ting, og man føler virkelig, at man træder ind i et gammelt parisisk hjem. Vi får en oste- og charcuteritallerken, en flaske rødvin fra Uruguay og slutter af med en drink. Tjeneren er under oplæring, men hun gør det godt og er rigtig sød.

Til frokost besøger vi den ene dag restauranten NEGRONI, som har en tagterrasse med flot udsigt til domkirken, og om aftenen er vi på en lille hyggelig og god italiensk restaurant Quo Vadis, hvor der kun er fire borde i alt. Den sidste dag sidder vi nogle timer over frokosten på Cafe del Museo, hvor de har en hyggelig terrasse med udsigt til floden.

Ved siden af domkirken ligger gårdhaven Seminario San Luis, hvor vi er inde et par gange til is og kaffe – her er rigtig hyggeligt, og der er et flot kig op til domkirkens smukke kupler. Vi får også en øl på Latitude Cero Taproom og på Beer House og sidder et par gange udenfor hos Goza Espresso Bar. Café del Parque er også hyggelig, og tjeneren hos RITZ Dinner And Drinks er rigtig sød.