Barerne

Barerne

Abysmo GastroPub ligger på Av. 12 de Octubre, og vi besøger den flere gange på vej til eller hjem fra supermarkedet Supermaxi. De har en ganske udmærket stout, og vi får altid serveret en skål popcorn og plantain-chips til. En enkelt gang bestiller vi fish and chips, men fisken er ikke helt frisk, så det er den eneste gang, vi bestiller mad. Vi er der juleaftensdag til en enkelt øl, og det er den dag, hvor der er flest besøgende – ofte er vi de eneste gæster.

Cherusker Cervecería Artesenal Alemana er en tysk ølbar, som ligger tæt på Plaza Foch, og den besøger vi nogle få gange. Lokalet er egentlig hyggeligt nok, og øllen er okay uden at være rigtig god. Vi bestiller også nachos og pommes frites, som er ganske udmærkede.

The Beer Choice, som ligger over for Cherusker, besøger vi kun en enkelt gang, og det er et lidt pudsigt sted, som ikke har ordentlig åbent, da vi kommer.

Der ligger flere barer i dette område, men da vi kun er her i dagtimerne, finder vi aldrig ud af, hvor mange der bare er lukket i denne periode, og hvor mange der er lukket permanent. Hele dette område ser ud til at være hårdt ramt af coronakrisen, så det er lidt svært at vurdere.