Vores lejlighed

Vores lejlighed er en lille toværelseslejlighed, som ligger på Jeronimo Carrión E9-50, Edeficio Estrella VI, 3. sal, lejlighed C3. Der sidder en vagt i stueetagen, og der er elevator i ejendommen. I modsætning til i Colombia er vagten her bevæbnet, hvilket virker lidt voldsomt.

Fra opgangen går man direkte ind i stuen, hvor der er en lille sofa og sofabord først for og et spisebord henne ved vinduet, som bliver Jens Peters arbejdsplads. Lejligheden ligger på siden af bygningen, og der er en flot udsigt til de meget høje bjerge, som omkranser Quito. Udsigten ændrer sig mange gange i løbet af dagen, fra fuld sol til mange forskellige skyformationer, som indimellem dækker bjergene fuldstændigt.

Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen, og der er gaskomfur og gasovn. Det er ikke veludstyret, men med de ting, vi efterhånden selv har fået samlet sammen, kommer vi ikke til at mangle noget. Der er en lille gang ind til soveværelset, hvor der på venstre side er både vaskemaskine og tørretumbler bag et par foldedøre, og på højre side er en dør ud til badeværelset, som har en fin størrelse og en udmærket bruser. Soveværelset har en fin størrelse med et stort garderobeskab, men sengen er desværre lige lille nok; det går dog fint.

Det er den mindste lejlighed, vi endnu har boet i, men den fungerer fint, og da det samtidig også er den billigste, vi indtil nu har lejet, er vi godt tilfredse. Beliggenheden er også rigtig god, finder vi ud af med tiden, og vores vært Renata er meget hjælpsom og svarer altid hurtigt. Det eneste, der ikke er optimalt, er, at lejligheden til tider er temmelig kold. Temperaturen falder til omkring 11 grader om aftenen udenfor, og da der kun er enkeltglasvinduer og ingen varmeapparat, må vi finde de tykke trøjer og uldsokkerne frem.