Cuisine La Cle
På vores første aften i byen besøger vi den fransk-canadiske restaurant Cuisine La Cle, og det bliver her, vi får den lækreste mad i vores tid i Seoul. Vi kommer tilbage flere gange, men ikke helt så tit, som vi gerne vil, da det også er et af de dyreste steder, vi besøger i byen.
De fleste gange får vi deres confit de canard, som er ualmindelig lækker og meget kødfuld, men vi får også deres gode burger et par gange. Til burgeren får Jens Peter almindelige pommes frites, mens Hanne får den canadiske version, poutine, som er pommes frites med brun sovs og ost. Vi får oftest en australsk Shiraz til, der hedder “Don’t Tell Gary”.
Den første aften snakker vi rigtig meget med ejeren, der denne aften fungerer som tjener, men ellers oftest er kok. Han er god til engelsk og vil meget gerne snakke. Man kan vælge at sidde ved et af bordene i lokalet, men vi sidder også flere gange i baren, hvor vi kan se dem arbejde i køkkenet. Det er imponerende at se, hvor gode ejeren og den kvindelige kok er til at arbejde sammen. Den kvindelige kok er i øvrigt også rigtig sød, men hun kan desværre ikke så meget engelsk.