Øvrige restauranter, caféer og barer

På Carrera 33 ligger der tre gode restauranter, hvor vi får rigtig god mad; Restaurante Mistura, El Correo Carne Y Vino og El Botánico; på sidstnævnte skruer de dog så højt op for musikken kl. 20.00, at det er svært at tale sammen. Hos Carmen på Carrera 36 får vi virkelig lækker mad i den lidt dyrere ende, og hos Oh La La Bistro på Calle 11A får vi dejlig fransk mad, bl.a. andebryst. Et andet lidt pænere sted er Il Castello, hvor det først lykkes os at få bord i tredje forsøg, men vi bliver skuffede, da retterne drukner i sovs, og parmesanosten ikke rigtig smager af parmesan. De to gange, hvor der er optaget, går vi på La Serenissima, som ligger ved siden af, og de viser sig at være bedre.

Bonhomía på Carrera 37 er hyggelig; deres pizzaer er gode, og der er indimellem musik. Burgerne hos The Grill Station Burger er gode, men de er dårlige hos Sport Town Poblado, som vi fik anbefalet af Mauricio. Han anbefalede også Mondongo’s, som ligger på Calle 10; de serverer traditionel colombiansk mad, og det er okay. Guiden Luís fra Comuna 13-turen anbefalede Roll Up – SushiBurrito, men det er nu mere sjovt end godt. Han er også vild med kæden Parmessano, men vi er der to gange, og det går ikke så godt. Første gang på Carrera 43A har de ikke halvdelen af, hvad der står på menukortet, og de ender med at tabe den ene juice meget tæt på, hvor vi sidder, så vi går igen. Anden gang i indkøbscenteret El Tesoro får vi en lasagne, som egentlig smager fint, men vi får begge ondt i maven bagefter.

Der er rigtig mange kaffebarer/caféer, og dem får vi besøgt en del af. Ud over Pergamino fremhæves Urbania Café og Café Velvet, men den ene ligger ret langt væk, og hos den anden får vi en dårlig betjening, første gang vi er her. Vi spiser god morgenmad hos Bread Factory Panadería, Al Alma og Matilde Coffee Market, og caféen Feína laver god kaffe, og gulerodskagen er også god og dejlig frisk.

Vi besøger Medellín Beer Factory og bliver siddende et par timer, da det regner, men det er egentlig ikke så hyggeligt. El Social er et populært sted på Carrera 35, hvor der altid er fyldt, selv når der er tomt andre steder, og vi sætter os en aften og drikker lidt hvidvin. Vi går ofte forbi baren La Cantino Del Fino, hvor de serverer drinks i små lastbiler, så det må vi naturligvis også prøve.

Og så er der alle de andre steder.