Vores dagligdag

Vi spiser stort set morgenmad hjemme hver dag, går ud om eftermiddagen til en kop kaffe eller til en øl på Beer & Laundry og spiser ude om aftenen ca. fem gange om ugen. Vi køber ind en til to gange om ugen og laver aftensmad hjemme et par gange om ugen, oftest søndag eller mandag, hvor mange restauranter har lukket. Vi snakker ofte om, at vi burde lave mad hjemme lidt oftere, men da prisniveauet på restauranterne er så lavt, er det nemt at blive lidt doven, og da vi jo er en del hjemme i løbet af dagen, er det også lidt hyggeligt at gå ud om aftenen. Vi får efterhånden nogle stamsteder, som vi kommer tilbage til flere gange, hvilket også er en del af det at falde til et sted.

Vi kan rigtig godt lide vores lejlighed og vænner os til en stille og rolig dagligdag, hvilket også er meningen, når vi er tre måneder et sted; Jens Peter har i perioder også en del arbejde. Vi sørger for at planlægge udflugter, museumsbesøg eller lignende et par gange om ugen, så vi får oplevet byen, og vi tager også på to lidt længere ture, i den tid vi er her.

Da vi skulle vælge, hvor vi ville bo, gik alle anbefalingerne på enten El Poblado eller Laureles, så vi vælger at tage en tur op i Laureles for at se, hvad vi er gået glip af. Området er meget fladt sammenlignet med El Poblado, der er nogle hyggelige gader med mange træer, og så finder man byens stadion og en afdeling af universitetet her. Derudover synes vi egentlig, at her er lidt kedeligt, men måske vi ikke går de rigtige steder. Vi får dog en rigtig god frokost på en italiensk restaurant.

Den 1. oktober begynder man at pynte op til Halloween, og mange steder gør man rigtig meget ud af det, hvilket er ganske festligt. Uden for de høje huse med beboelse pyntes der helt klart op for børnenes skyld, mens det straks er mere blodigt og uhyggeligt andre steder.

Få dage før vi rejser, tager vi en tur i biografen for at se James Bond. Biografen ligger tæt på, hvor vi bor, og de viser alle film på originalsprog med spanske undertekster. Vi nyder at komme i biografen igen, hvilket vi ikke har været siden Denver. Deres popcorn er også rigtig gode – man kan i øvrigt vælge, om de skal være med sukker eller salt.