Pita Pita

Pita Pita er en mellemøstlig restaurant, og vi er der kun en enkelt gang, inden de lukker ned – der er flere ting, Hanne ikke kan tåle, så hun ender med at bestille en pizza.

Da de åbner igen, bliver vi enige om at give dem en chance til, og vi bestiller en tallerken til deling, som hurtigt bliver vores favorit – den indeholder humus, falafel, dolmades, baba ganush, tzatziki, feta, tomatsalat og pitabrød. Hvem skulle have troet, at vi blev glade for humus. Hvis vi bestiller ekstra brød, kan vi godt blive mætte; ellers bestiller vi en afrogato til dessert, som er vanilleis med espresso og rom. Vi deler altid en flaske rødvin.

Vi kommer fast en gang om ugen, indtil vi rejser, og vi bliver altid budt velkommen på den mest hjertelige måde af Lea, som har boet i USA og derfor taler godt engelsk. Kort tid inden vi skal rejse, beder hun os signere en vinflaske, som skal op at hænge i loftet over “vores” bord. Den næstsidste aften i byen er vi nede at spise for sidste gang, og hun tager et billede af os under vores flaske.