Shoppingtur til Managua

Da vi keder os og trænger til, at der sker noget, og da Jens Peter trænger til et par skjorter og Hanne til nogle trusser, beslutter vi os for at få Francisco til at køre os ind til et af shoppingcentrene i Managua. Hanne spørger i en gruppe for kvinder i Granada på Facebook, hvor vi skal tage hen, og de anbefaler Galerías Santo Domingo.

Francisco henter os kl. 11, og vi er derinde en lille time senere. Centeret er pænt stort, og vi har det næsten for os selv – der er et område med restauranter, men de fleste er nu lukket. Det lykkes Jens Peter at finde en t-shirt og tre skjorter, og Hanne finder tre par trusser. Hun finder så heller ikke andet, da damestørrelserne kun går til M.

Vi har aftalt med Francisco, at vi skal mødes ude ved bilen kl. 14.30, men da vi møder ham, rykker vi det til kl. 15, så vi lige kan nå at få lidt at spise. Jens Peter køber en sandwich, og Hanne køber en burger hos Burger King – det smager dejligt. På vej hjem kører vi ind til La Colonia og køber vand, øl og vin, så vi slipper for at bære så meget de næste par dage.