Kathy’s Waffle House

Kathy’s er primært en morgenmadsrestaurant, og vi besøger den en enkelt gang, inden restauranterne i byen lukker ned, og er egentlig enige om, at maden er lidt for fed til os. Da vi så finder ud af, at det er det eneste sted, hvor man kan få morgenmad i en periode, kommer vi der hver mandag, onsdag og fredag, når Maria kommer og gør rent.

Restauranten er hyggelig, da man kan sidde ude på deres overdækkede terrasse i skyggen, og vi bliver også glade for tjeneren, som hurtigt får styr på, hvad vi gerne vil have at spise – han synes også, at det er hyggeligt, at Hanne gerne vil tale spansk, og prøver at lære Jens Peter lidt.

Hanne får enten æg, bacon og deres specielle kartofler, der er stegt med løg, eller æg, bacon og en lun bagel med flødeost, og Jens Peter får oftest yoghurt med granola og frugt. Vi får begge en smoothie. Vi prøver deres omelet nogle gange, men der er for meget af den lokale ost i – indimellem tager vi en pandekage. Vi er der på Hannes fødselsdag, og hun får foræret en pandekage med blåbær.