Karl Heinrich

Vi har lagt mærke til Karl Heinrich rundt om i byen, inden vi ved, hvad han hedder – på grund af hans hvide halvlange hår og skæg kalder vi ham Hulk, da han ligner wrestleren Hulk Hogan. Vi ser ham typisk på La Hacienda eller på Calzada, hvor han drikker rom eller øl sammen med nogle andre. Vi snakker med ham første gang på La Hacienda, en dag hvor han sidder alene, og vi finder ud af, at han er tysker og bor på Sild.

Som tiden går, snakker vi mere og mere med ham, og ofte aftaler vi at mødes med ham på La Hacienda. Vi finder ud af, at han er 71 år, har fire børn og to ekskoner, kører taxa om sommeren og tidligere har arbejdet med udlejning af små strandhuse på dagsbasis på Sild. Bortset fra taxakørsel i sommermånederne er han nu pensionist og rejser hvert år rundt i Syd- og Mellemamerika i to-tre måneder for at komme væk fra kulden, drikke billigt rom og øl og få lidt kvindeligt selskab. Han skulle have været i Granada i tre uger, men ender med at være her i flere måneder ligesom os – hans plan var at vende tilbage til Panama City, hvor han har efterladt noget bagage. På et tidspunkt møder han Francisca på 35 år oppe på en bar, der hedder Coco’s Bar tæt på supermarkedet. Han ender med at blive rigtig glad for hende, selv om han jo godt ved, at det nok aldrig kan blive til noget alvorligt. Hun virker nu ualmindelig sød og virker også glad for ham, og hun begynder også at lave mad til ham.

Han kommer med et fly ud af Nicaragua et par uger efter os, og Jens Peter har holdt kontakten med ham via WhatsApp. Han flyver til Panama City efter få måneder på Sild, og derefter besøger han Francisca i Granada.