Russell

Vi hilser på Russell på La Hacienda, og han fortæller, at han er canadier, men ellers lærer vi ham ikke rigtig at kende – han bor lidt uden for byen og kører altid på motorcykel frem og tilbage, og som så mange andre i byen tænker han ikke så meget over, om han kører spirituskørsel. Vi får at vide af nogle af de andre, at han tidligere har ejet et hus tæt på La Hacienda, og at han har tjent sine penge på ejendomshandel.

Isen bliver brudt mellem os en aften, hvor Hanne svarer ham lidt igen. Han siger “Hello Holland”, da han ser os, og Hanne siger, at vi er fra Danmark, hvortil han siger “Isn’t that the same?” Dertil siger Hanne “And you are from the US, right?” Han svarer lidt fornærmet “No, Canada”, hvortil hun kun kan sige “Isn’t that the same?” Derefter er vi på bølgelængde. Vi taler nu mest om, hvordan det går med at få flybilletter, da han har brug for at komme ud af Nicaragua, så han kan opholde sig yderligere 90 dage i landet.

Vi bedømmer ham til at være nogle år ældre end os, da han farver sit hår sort, og på et tidspunkt ser vi ham ikke i et stykke tid, da han åbenbart har fået trukket en masse tænder ud, siger Karl Heinrich. Det lykkes ham alligevel at finde en noget yngre pige, som er rigtig køn.

Det ender med, at vi kommer på det samme fly ud af Nicaragua, og efterfølgende er vi blevet venner på Facebook – da finder vi ud af, at han kun er et år ældre end Hanne, og vi finder også ud af, at der er lige lovlig meget Trump-fan og sølvpapirshat over ham.