Restaurant | Argentina

El Asadito

El Asadito

Et af de mest populære steder for en god bøf i Mendoza er uden tvivl El Asadito på Av. Sarmiento. Her fik vi en fantastisk T-bonesteak, som var perfekt tilberedt, og et halvt kilo var næsten ikke for meget. De har også et stort vinkort med mange gode Malbec-vine.

Selvom stedet er stort, vil vi anbefale bordbestilling, medmindre man kommer tidligt.

Restaurant | Argentina

La Barra

Tomahawk hos La Barra

Der er mange steder i Mendoza, hvor man kan få godt kød, men et af de hyggeligste steder er efter vores mening La Barra på Av. Belgrano. Lokalet er rigtig hyggeligt og betjeningen helt i top, og så kan man følge med i tilberedelsen af kødet på grillen i gårdhaven.

Vi kan anbefale deres asado de tira.

Vaskeri | Argentina

Laundry Bubbles

Pasquale var altid i godt humør

Hvis man har brug for at få vasket tøj i Mendoza, kan vi klart anbefale Laundry Bubbles. Ejeren Pasquale giver en utrolig god service, og han gør, hvad han kan, for at turister føler sig velkomne. Tøjet er klar til afhentning dagen efter aflevering, og det er rent og lagt pænt sammen.

Husk, at der er lukket nogle timer hver eftermiddag, da de holder siesta.

Vingård | Argentina

Mendel Wines

Mendel Wines

Hvis man har mulighed for det, skal man besøge Mendel Wines i Luján de Cuyo syd for Mendoza. Det er en lille, men eksklusiv vingård med mange gode vine, og deres guide Silvia giver en rigtig spændende rundvisning og derefter en smagning med mange gode vine. Man kan naturligvis også købe vin med hjem.

Trout & Wine har ture hertil, men da de ikke besøger de samme gårde på alle ture, skal man lige sikre sig, at vejen går forbi Mendel Wines.

Guidede ture | Argentina

Trout & Wine

Trout & Wine

Trout & Wine i Mendoza tilbyder både spændende vinture og ture op i Andesbjergene. De er meget professionelle inde på kontoret, og deres guider er meget servicemindede, er behagelige at være sammen med og ved rigtig meget om de steder, man besøger.

Vi kan klart anbefale en tur med Trout & Wine, da det hele fungerer perfekt, alt stemmer overens med beskrivelsen af turen, og så bliver man hentet til tiden, der hvor man bor.

Vi var især rigtig glade for turen til Luján de Cuyo.

Spillested | Argentina

Viña Rock Café

Viña Rock Café

Viña Rock Café er et fantastisk spillested i Mendoza, som får vores varmeste anbefaling. Hver onsdag fra kl. 22 er her Blues Jam, hvor en række musikere kommer forbi og bidrager til underholdningen med musik og sang af den højeste kvalitet. Her er fri entre, og både mad og drikkevarer kan fås til lave priser. Husk drikkepenge.

Følg dem på Facebook, da her er mange andre ting på programmet i løbet af ugen.

Vinbar | Argentina

Vinobien

Vinobien, Mendoza

Vinobien er en rigtig hyggelig vinbar i Mendoza på Av. Belgrano, hvor ejeren gør, hvad han kan, for at man skal føle sig velkommen. Her er et meget stort udvalg af vine, så her er noget for enhver smag og enhver pengepung. Her er et lille menukort med tapas af meget høj kvalitet.

Her er ikke mange borde, så vi anbefaler, at man bestiller bord, og så skal man huske, at de lukker kl. 22.00.