Museum | Mexico

Antropología

Museo Nacional de Antropología

Museo Nacional de Antropología ligger i parken Bosque de Chapultepec i Mexico City og er absolut et besøg værd. 

Udstillingerne fortæller om alle de præ-colombianske civilisationer, der har været bosat i det, der i dag er kendt som Mexico, samt i det tidligere mexicanske territorium, som i dag er det sydvestlige USA. Derudover er der udstillinger, der viser kulturen i indianerbefolkningen i Mexico siden den spanske kolonisering.

Et af de flotteste museer, vi nogensinde har besøgt.

Nationalpark | Andre stater, USA

Arches National Park

Arches National Park

Arches National Park i staten Utah er en fantastisk oplevelse, og man kan hurtigt bruge nogle timer her. Det er et kæmpe område med utrolig smukke sandstensformationer i røde farver, som flere steder danner smukke buer, og man bliver slet ikke træt af at fotografere dem fra alle vinkler.

Husk at tage vand med, da det ikke er muligt at købe noget nogen steder.

Kunst | Colorado, USA

Art Walk on Santa Fe

Art Walk on Santa Fe

Den første fredag i måneden åbner alle gallerierne på Santa Fe i Denver dørene, så man får mulighed for at se forskellige udstillinger og ikke mindst arbejdende værksteder.

Der er masser af mennesker, det er både spændende og hyggeligt, og hvis man bliver sulten undervejs, er der sat flere foodtrucks op rundt omkring.

Seværdighed | Mexico

Avenida Amsterdam

Avenida Amsterdam

En af de hyggeligste gader i Mexico City er Amsterdam, som ligger i området omkring Condesa og Roma Norte.

Her er masser af caféer og restauranter, og man føler, man kommer ind i en oase, da her er masser af træer og meget lidt trafik. I midten af denne ellipseformede vej finder man Parque México, som især i weekenden er velbesøgt.

Seværdighed | Andre stater, USA

Badlands National Park

Badlands National Park

Nationalparken Badlands i staten South Dakota byder på et helt specielt landskab. Det er et stort område, der består af kraftigt eroderede butter, tinder og toppe, som er utrolig flot, og hvor farverne skifter hele tiden. Hvis man er heldig, kan man bl.a. se hjorte og vilde får.

Om vinteren er her temmelig koldt, og somrene kan være utrolig varme.

Seværdighed | Ecuador

Basílica del Voto

Basílica del Voto, Quito

Den største nygotiske basilika i hele Amerika ligger i Quito og er bestemt værd at besøge.

Man kan tage en elevator de første etager op i tårnet, men må gå det sidste stykke ad en smal trappe. Her er en fantastisk udsigt over det historiske centrum, og vi kan bestemt anbefale et besøg i den lille café, som er indrettet i tårnet. Her er også et par butikker og gallerier.

Restaurant | Colombia

Beer & Laundry

Beer & Laundry

Et hyggeligt sted i El Poblado i Medellín med masser af varme. Ægteparret Lilian og Ivan og deres søn Juan José er utrolig hjælpsomme og elsker at møde besøgende fra hele verden. De vil med glæde hjælpe dig, hvis du har et spørgsmål – og du kan forvente et ærligt og brugbart svar.

Nåh ja, og så kan du få vasket tøj her, købe en let frokost (maden er glimrende), og de har nogle rigtig gode øl at vælge mellem.

Guidede ture | Colombia

Beyond Colombia, Mauricio

Byens bedste guide

En rigtig god måde at lære noget om Medellíns historie er ved at tage på en guidet gåtur i et af byens spændende og meget forskellige kvarterer.

Vi var på tur med Mauricio fra organisationen Beyond Colombia i både El Poblado, det historiske centrum og Buenos Aires, og alle turene var en stor oplevelse, og Mauricio er en fantastisk guide.