Restaurant | Chile

Bocanáriz

Bocanáriz

Bocanáriz i Lastarria, Santiago, som er en vinbar og restaurant, hører til blandt de bedste spisesteder i byen, hvis du spørger os. De tilbyder vinsmagninger, gode retter til både frokost og aften, og så er betjeningen helt i top. 

De har også forskellige arrangementer, så følg dem på Facebook, hvis du ikke vil gå glip af noget.

Bar | Chile

Café 202

Café 202

Hvis man gerne vil besøge en lokal bar uden alt for mange turister, kan vi anbefale Café 202 i Lastarria, Santiago. Her er en dejlig stemning, kolde øl og god betjening.

Ejeren Fernando går langt, for at man skal føle sig godt tilpas, og man skal ikke komme mange gange, før man føler sig som en ven af huset.

Stedet er desværre permanent lukket efterfølgende.

Café | Chile

Café Monstrum

Café Monstrum

Man kan altid få brug for en god kop kaffe i Santiago, og her er Café Monstrum et godt bud. Den ligger i området Bellas Artes i den hyggeligste lille gade med en dejlig terrasse.

Kaffen er god, det samme er vaflerne, og så får man en rigtig god betjening.

Natur | Chile

Cajón del Maipo

Cajon del Maipo

Hvis man er på ferie eller bor i Santiago, må man ikke snyde sig selv for en tur op i Andesbjergene, som ligger meget tæt på byen. Vi kan anbefale en tur til Cajón del Maipo, som er en slugt, der følger floden Maipo.

Når man er nået op til dæmningen, bliver man belønnet med et kig ud over Maipo-reservoiret, som har den mest fantastiske og ganske uvirkelige farve.

Butik | Chile

Fork

Fork

Når man bor lang tid et sted, har man også brug for at spise hjemme indimellem, og hvis man ikke lige gider at lave mad, er Fork et godt alternativ.

Der ligger en meget indbydende butik i Lastarria, Santiago, og her findes mange lækre færdigretter, som er klar til at komme i mikrobølgeovnen. Der står i øvrigt også mikrobølgeovne i butikken, hvor du kan varme maden og derefter nyde den på en bænk i området.

Seværdighed | Chile

Geysers del Tatio

Geysers del Tatio

Vi kan anbefale et besøg i Atacamaørkenen i det nordlige Chile, og hvis man bor i den lille by San Pedro, kan man komme på flere spændende udflugter.

Et besøg i nationalparken Geysers del Tatio er en stor oplevelse. Området består af ca. 80 gejsere og er det højest beliggende område med termisk aktivitet i verden. Hvis man kommer meget tidligt om morgenen, kan man nyde solopgangen.

Man er oppe i 4.320 meters højde, så husk varmt tøj, da det er ret koldt.

Museum | Chile

La Chascona

La Chascona

Pablo Neruda, som modtog Nobelprisen i litteratur 1971, anses for at være en af de vigtigste latinamerikanske digtere i det 20. århundrede. Han havde mange huse rundt omkring i Chile, og er man i Santiago, kan vi anbefale et besøg i huset La Chascona i området Bellavista.

Man får selv lov at gå rundt i huset med en audioguide, og det er ganske interessant at høre om Nerudas liv. Ud over at være digter var han også politiker og diplomat.

Seværdighed | Chile

Lastarria

Lastarria

Lastarria er efter vores mening et af de mest hippe kvarterer i Santiago, og hvis vi på et tidspunkt kommer tilbage til byen, vil vi helt klart vælge at bo her igen.

Det er et meget lille område, men der sker simpelthen så meget, og så er her utrolig hyggeligt. Her er masser af restauranter, caféer og barer, gaderne er fyldt med gadehandlere, og lørdag aften er her ofte underholdning i form af musik og forskellige former for optræden. Her ligger også en lille biograf med smalle udenlandske film.