VinoPremier og Hispano

VinoPremier, der er en vinbar, og Hispano, som er en café, ligger på hvert sit hjørne af den lille hyggelige plads Praza de Galera midt på en af restaurationsgaderne, og vi kommer begge steder flere gange. 

Det er altid lidt svært at finde ud af, hvornår vinbaren har åbent, og på et tidspunkt har den også lukket i en måned, uden at vi helt ved hvorfor, men de gange, vi er der, er det rigtig hyggeligt. Der er masser af vinflasker på den ene væg, og vi får en god betjening, men vores indtryk er, at de ikke er så gode til at drive forretning – Juleaftensdag beder vi om en rigtig god vin, men vi får som de andre gange det, vi vil betegne som en billig vin, dvs. ca. 20 kr. for et glas. Da vi tjekker efterfølgende, ser det også ud til, at den er lukket permanent.

Hispano er en hyggelig café, hvor vi kommer nogle gange – i starten fordi det er et af de få steder, der ikke holder siesta, men også fordi det er muligt at få et bord i solen, da caféen ligger ud til pladsen, hvor solen kan komme ned – ellers ligger restaurationsgaderne næsten altid i skygge. De fleste gange tager vi et glas Albariño.