Café Cantante

Cantante er en café, der ligger på Avenida Marina – ikke over for lystbådehavnen, men lidt længere henne til højre, når vi kommer oppe fra lejligheden. Caféen ser hyggelig ud, og der er udeservering på fortorvet, som ligger i en lille søjlegang; den ligger over for havnekontoret. Den første gang, vi er her, bestiller vi en gin og tonic, og vi finder ud af, at Galicien har en prisvindende gin, der hedder Vanagandr, så den skal vi naturligvis prøve. Den smager virkelig godt, og der er bestemt ikke sparet på ginen – den serveres i et flot glas, hvor der også er enebær i. Det bliver hurtigt vores yndlingsgin. 

Hende, der ekspederer os, er ikke så god til engelsk, så første gang vi er der, får hun hjælp af en yngre pige, da vi bestiller vores gin og tonic – vi tror, at hun måske er ejeren. Hun er der også gangen efter, og denne gang kommer hun hen og tilbyder os en lille smagsprøve på tre forskellige slags gin. Det hænger nok sammen med, at vi har lavet et opslag på Instagram fra vores sidste besøg.

Vi kommer indtil flere gange, men finder ud af, at de nok er bedst til drinks, øl og vin. Vi bestiller en yoghurt med frugt, de reklamerer med, men den er tynd som mælk, og deres varme kakao minder alt for meget om smeltet chokolade og er svær at få drukket, da først flødeskummen er væk.