Øvrige museer

Buenos Aires har mange museer at byde på, og ud over Museo Evita får vi besøgt et par kunstmuseer og et palæ fra Recoletas storhedstid.

Museo de Arte Latinoamericano de Buenos Aires (MALBA) ligger på Av. Pres. Figueroa Alcorta og er, som navnet siger, et kunstmuseum med fokus på latinamerikansk kunst. Bygningen er rigtig flot, og vi ser flere flotte malerier og andre sjove kunstværker af kunstnere, som vi aldrig har hørt om. Der er også en specialudstilling med Frida Kahlo, men den er meget lille, så vi er glade for, at vi har besøgt hendes hus i Mexico City. Der er en lille hyggelig café, hvor vi tager en kop kaffe efter besøget. 

Museo Nacional de Bellas Artes er et meget stort og rigtig flot kunstmuseum, som også ligger på Av. Pres. Figueroa Alcorta, og det er gratis at komme ind. Her er udstillet kunst fra mange forskellige perioder, og de har også en fin udstilling med mange af de kendte franske impressionister. Efter besøget spiser vi en sandwich i restauranten ved siden af. 

Da vi er på en af vores gåture, anbefaler guiden et besøg på Museo Nacional de Arte Decorativo i Recoleta. Det er et af de få oprindelige palæer, som ikke er lavet om til ambassade, og som er åbent for offentligheden. Der er nu ikke så meget at se, og da der samtidig er en udstilling med moderne genstande, er det lidt svært at fornemme, hvordan de oprindelige rum har været. Det er heldigvis gratis at komme ind.