Palermo

Palermo grænser op til Recoleta, så her kommer vi en del; der er nu ikke en tydelig grænse mellem de to områder. I den nordvestlige del af Palermo finder man alle parkerne, Museo Evita og museet MALBA. Her ligger også en række hyggelige restauranter, men der er lidt langt at gå, så vi kommer her ikke så tit om aftenen. Vi får dog besøgt den hyggelige vinbar Aldo’s Wine Bar et par gange og sushirestauranten Dashi. Det er også her, det lidt pænere indkøbscenter Alcorta ligger. 

Syd for parkerne og vest for vores lejlighed ligger indkøbscenteret Alto Palermo, og derefter kommer Plaza Italia. Her tager vi ud for at kigge på jacarandatræer, og det er også her, udstillingen med Banksy er. Vi går flere gange hjem herfra, enten ad Av. Santa Fe eller ad de mindre gader parallelt hermed, hvor det er lidt hyggeligere at gå. En enkelt gang tager vi metroen ud til et større område med butikker og caféer, som hedder Distrito Arcos, hvor vi kigger på butikker og spiser en frokost.

Syd for Santa Fe er der et hyggeligt område omkring vejen Charcas, hvor vi kommer et par gange. Vi finder bl.a. en hyggelig og meget lille sushirestaurant, som er ejet af en italiener. Går man længere vestpå herfra, kommer man til området omkring Plaza Serrano, som nok er det sted, de fleste forbinder med Palermo, også kaldet Palermo Soho. Her er mange restauranter, og det er her, man går i byen, når der skal festes. Det er et område med mange expatter og turister, og efter at have besøgt det et par gange er vi glade for, at det ikke er her, vi bor. Her er umiddelbart hyggeligt, og vi besøger Plaza Serrano en søndag eftermiddag, hvor her er marked og masser af mennesker, men det er stort set umuligt at finde en ordentlig restaurant. Her er masser af værtshuse og sikkert alt for meget gang i den om aftenen efter vores smag.