De første dage

Vi ankommer mandag den 11. januar kl. 13, og alt forventes at lukke ned fra fredag morgen den 15. januar, så vi har knap fire dage til at se så meget af byen som muligt. Vi er meget heldige, at vi netop i disse dage har det mest fantastiske solskinsvejr.

Vi spiser ude flere gange om dagen og får både prøvet morgenmad, frokost og aftensmad samt et par barer indimellem. Vi får også besøgt to afdelinger af konditoriet Fábrica da Nata, hvor man kan få de helt specielle kager, som Portugal er kendt for, og som smager skønt.

Vi går ned til floden og går over broen, så vi kan se begge sider. Vi forsøger at komme med på en sejltur, men vi er de eneste kunder, så de gennemfører ikke turen. De bekræfter i øvrigt, at man forventer en lockdown fra om fredagen. Vi får også besøgt kirken Carmo.

Derudover finder vi vores lokale supermarked, og vi får tegnet et telefonabonnement hos MEO. Vi er en tur inde på den store gågade, og vi er inde i shoppingcenteret Via Catarina, hvor Hanne får handlet hos Body Shop.