Vores dagligdag

Da vi kun bor fire uger i Melbourne, får vi ikke rigtig nogen dagligdag, men føler mere, at vi er på ferie og skal nå at opleve så meget som muligt. Vi spiser morgenmad hjemme og hygger os flere gange om aftenen med flute, paté, pølse og mange lækre oste fra Queen Victoria Market. Vi køber også bagels og sandwich med hjem et par gange, men vi laver ikke varm mad. Vi er på guidet gåtur, besøger flere museer og andre seværdigheder, er en tur i biografen, hører levende musik og er på tur på Great Ocean Road.

Hanne har tre fætre i Australien, en i Melbourne og to i Sydney, hvilket er grunden til, at vi har valgt at besøge begge byer. Hamish bor sammen med sin kone Nadine og deres tre børn i Melbourne, og vi er spændte på at møde dem, da Hamish var under et år, da Hanne sidst så ham under et besøg i Danmark i 1976, hvilket han af gode grunde ikke kan huske. Vi mødes allerede om aftenen på vores anden dag i byen på det danske steakhouse A Hereford Beefstouw, og vi har en rigtig hyggelig aften og bliver heldigvis enige om at mødes igen. Da Nadine har sommerferie, og Hamish p.t. er uden arbejde, har de mulighed for at tage på flere ture sammen med os. De arrangerer det hele, og vi er på fire fantastiske ture, hvor vi får mulighed for at opleve flere områder uden for Melbourne. De er ved at bygge hus og bor i øjeblikket til leje på meget lidt plads, så vi er ikke på besøg hos dem, men vi er forbi grunden, hvor vi kan se starten på deres nye hus. Vi er til afskedsmiddag med dem på den danske restaurant Denmark House og slutter aftenen af på Boilermaker House, hvor vi får en enkelt øl/whisky. Hamish og Nadine gør vores ophold i Melbourne til noget helt specielt, og det kunne være dejligt, hvis vi en dag får mulighed for at se deres nye hus.

Vi har 39 års kærestedag den 27. januar, som bliver fejret med besøg på de to hyggelige vinbarer Bijou Bottle Store og Myrtle Wine Bar om eftermiddagen, lækker middag på den franske restaurant Bistrot d’Orsay om aftenen og derefter besøg på Murmur Piano Bar.

Vi bliver rigtig glade for Melbourne og kunne sagtens have boet her meget længere.