Ankomst

Vi lander i Melbournes lufthavn onsdag den 10. januar 2024 kl. 7.55 lokal tid. Vi kommer hurtigt gennem immigrationen og får hentet vores bagage, hvorefter vi skal gennem tolden. Da vi har hørt, at Australien er meget striks, når det gælder indførsel af madvarer, har vi kun kaffe, te og sukker med, og vi har sørget for, at det er samlet i én kuffert. Vi har udfyldt den krævede blanket og stiller os i køen for dem, der har noget at deklarere, men da de hører, hvad vi har med, får vi lov at gå igennem uden at skulle åbne vores bagage.

Vi går derefter ud for at finde en taxa, og det viser sig, at vi skal gå pænt langt, da man har placeret taxaerne længst væk, efter shuttlebusserne og alle Uber-chaufførerne. Det har vi ikke været ude for før. Vi finder dog en taxa og har en behagelig køretur ind til vores lejlighed i centrum. Vi har fået lov at komme ind i lejligheden allerede fra kl. 9, og nøglen er låst inde i en lille nøgleboks, som sidder på cykelstativet lige uden for hoveddøren. Vi kommer sikkert op med al vores bagage, og derefter er det tid til morgenmad.

Vi går over på caféen Cherry and Twigs, hvor Jens Peter får mysli og Hanne en bagel med laks, og derefter går vi en tur rundt i vores nye by. Hanne får bestilt tid til en klipning dagen efter, vi får noget at drikke i en af arkaderne, og om eftermiddagen bruger vi lidt tid på at pakke ud. Om aftenen spiser vi en steak på Rare Steakhouse Downtown, som ligger tæt på lejligheden.