Malpica og turen hjem

Vi ender i byen Malpica på nordkysten, ikke så langt fra A Coruña. Vi beslutter os for at bo på Hotel Fonte do Fraile – det virker lidt gammeldags, og ejeren er ikke ret god til engelsk, men det er lidt charmerende, og værelset er godt. 

For at komme ind til centrum skal man gå langs stranden, og da vi kommer derind, sætter vi os udenfor på en bar ved havnen og får en øl. Kort tid efter begynder det at regne, så vi rykker indenfor og tager en øl mere. Byen er ikke noget særligt, og vejret er dårligt, men de fleste restauranter åbner først kl. 20.00, så vi ender med at gå ind et af de få steder, hvor der er åbent. Vi får noget at spise og går derefter hjem langs stranden i regnvejr, og det er temmelig mørkt. Vi tager en gin og tonic i baren på hotellet, inden vi går i seng.

Vi spiser morgenmad på hotellet, og da vi skal tjekke ud, kan hotelejeren ikke få kreditkortmaskinen til at virke, så vi må betale med nogle af vores sidste kontanter. Vi kører mod A Coruña, som ligger 50 km væk. Vi kører så vidt muligt langs kysten og gør holdt et par steder – vi tager en kop kaffe i en meget lille by på et meget lokalt sted. Vi kører op til et udsigtspunkt og er også inde om en by helt ude ved kysten, hvor bølgerne er rimelig høje. Vi er tilbage i A Coruña først på eftermiddagen, får afleveret bilen og handler i Gadis på vej hjem. Vi er enige om, at vi har haft en rigtig god tur.