Parque do Monte de San Pedro

På den vestlige side af den lille bugt, hvor stranden er, ligger bjerget Monte de San Pedro, og der kan man komme op ved at tage en elevator nede fra kystvejen. Vi går ned til stranden og drejer til venstre for at følge kysten hele vejen derud. Det er dejligt sommervejr, så der er mange mennesker på stranden, og hele vejen ud bader folk fra klipperne. Vi tager en cola på vejen, og inden vi er helt derude, kommer vi forbi Obelisco Millenium og en bænk, der er formet som en blæksprutte.

Elevatoren er formet som en kuppel, og den kører op uden på bjerget. Der er en rigtig flot udsigt over bugten og byen med fyrtårnet overfor, og når man står heroppe, kan man rigtig se, at vi bor på en tange, hvor stranden er foran og havnen bagved.

Det viser sig, at der er en rigtig flot park heroppe, og vi går rundt og nyder udsigten og kigget ud på det uendelige Atlanterhav. Vi køber en is og beslutter os for at gå ned – flere steder er det ret stejlt – og derefter går vi langs vandet hjem igen. Alt i alt får vi gået 12 km.