Aquarium Finisterrae og vejen langs kysten

Akvariet ligger meget tæt på fyrtårnet på den vestlige side af pynten, hvilket vil sige, at den nemmeste måde at komme derud er ved at gå ned til stranden og gå til højre og så følge den vej, der går langs kysten hele vejen derud. 

Vi går derud en hverdag først på eftermiddagen, og da vi kommer ind, kan vi ikke umiddelbart se andre gæster, men grundet corona skal man imidlertid booke en tid, så de kan styre, hvor mange der kommer ind. Da der er meget få besøgende, kan vi sagtens komme ind, men vi skal stadig booke, så det gør vi, mens vi er her – lidt omstændigt. Det er et fint lille akvarie, og vi har det hyggeligt. Det mest interessante er deres udendørsareal, hvor de har et stort bassin med sæler, og hvor vi kan stå og kigge på klipperne og havet.

Vi kommer forbi akvariet flere gange, mens vi her, også fordi det er en naturlig vej at gå hjem, når man har været ude ved fyret. Det ligger et flot sted, hvor bølgerne kommer lige på, og vi ser også tit en fiskerbåd, som ligger og cirkler rundt tæt på land. Strækningen fra akvariet ind til byen er flot i sig selv med mange flotte klipper.