Mercado Ferrando

Mercado Ferrando bliver et sted, vi bliver ved med at vende tilbage til, til trods for at det ligger lidt langt fra lejligheden. Her er samlet flere hyggelige restauranter med borde hele vejen ned midt i lokalet, så man kan sætte sig, hvor man har lyst til, uanset hvor man køber sin mad. Her er især mennesker søndag eftermiddag og torsdag til lørdag om aftenen efter kl. 20, men her er aldrig så mange, at man ikke kan få plads. Det er også muligt at sætte sig oppe på 1. sal og i et mindre område udenfor bagerst i lokalet.

Vi sætter os langt de fleste gange i baren OPB, hvor vi ender med at være kendt af flere af de ansatte. De har forskellige gode stout og især et par lidt kraftigere typer på flaske, men også deres hvedeøl og typen Scottish er gode. De serverer ikke mad, så oftest henter vi en rigtig god ostetallerken hos Samud eller en burger hos Smash Burger, men det bliver også til en god sandwich fra Il Gufo og for Jens Peters vedkommende til gullasch fra Pans og tacos fra La Milpa.

Enkelte gange sætter vi os ude i lokalet, da vi henter vin og ost hos Samud, og vi er her også en eftermiddag, hvor vi får churros og is. Vi sidder ude en dag med sol, hvor vi bare får kaffe og kage, men kaffen er nu ikke særlig god.