Santafé Mall og Oviedo

Shoppingcentrene Santafé og Oviedo ligger begge på Carrera 43A, og vi kommer dertil ved at dreje til højre, når vi kommer ud ad vores gadedør, og derefter til venstre ad 43A – det tager 15-20 minutter at gå dertil.

Santafé ligger på venstre side af vejen og er et traditionelt lukket center i flere etager med masser af butikker. Det er her, Hanne køber badedragt, inden vi skal på tur til de varme kilder. Der er også et større område med restauranter, hvor vi spiser nogle gange. Vi besøger den lokale burgerkæde El Corral et par gange og også restauranten Leños & Carbón, som har nogle gode steaks. Den første gang får Jens Peter tre koteletter med frugtsovs, og det bliver hurtigt for meget af det gode. I forbindelse med blomsterfestivalen er gulvet i underetagen pyntet med masser af blomster.

Oviedo ligger på højre side af vejen og er helt anderledes bygget op. Centret er kun i en etage over jorden, men med et par etager under jorden, hvor man bl.a. finder restauranterne og en afdeling af supermarkedet Carulla. Der er utrolig mange gange, og det er meget nemt at fare vild – vi lærer aldrig rigtig at finde rundt.