Vores lejlighed

Vores lejlighed i stuen

Lejligheden består af en stue med et par lænestole i karnappen ud til vejen, som bliver Hannes læseplads. I midten er en sofa med sofabord, og i den fjerneste ende er køkkenet og et lille spisebord, som Jens Peter bruger som arbejdsbord. Der er mange grønne planter, bøger og blade samt billeder og kunst inspireret af indianerkulturen. Inde bagved er et pænt stort soveværelse med adgang til badeværelset og et walk-in closet med plads til vores vintergarderobe. På siden af huset ud mod 26th Street er der en lille porch med en lille hængebænk med plads til to personer – der er adgang fra en dør bag ved spisebordet. Affald skal afleveres i nogle containere i en lille alley med indgang fra 26th Street, hvor plastik, glas og papir skal i én spand og alt andet i en anden.

Det er et gammelt hus, og der er flere af vinduerne, der ikke kan åbnes – på et tidspunkt kommer Julias bror forbi og sørger for, at vi kan åbne vinduet i soveværelset, så vi kan få luftet ud. Det trækker frygteligt ind af vinduet på badeværelset, så det er en kold fornøjelse at gå i bad, hvorfor Jens Peter klæber et håndklæde op foran vinduet for at tage den værste kulde. Der er stort set, hvad vi skal bruge i køkkenet, bortset fra at der ikke er ret mange tallerkener, så det er svært at fylde opvaskemaskinen, og at gryderne er skæve, hvilket er lidt irriterende. Til gengæld mangler der ikke noget, når det gælder toiletpapir, køkkenrulle, vaskemiddel, opvaskemiddel, staniol m.m. Det eneste, vi køber, er et par grillhandsker og to tesier. Der er en kæmpe ovn og en mikrobølgeovn, som vi aldrig rigtig finder ud af at bruge. Vaskemaskinen fungerer ikke optimalt, da vores tøj er fyldt med, hvad vi mener, er kalk – vi klager til Julia, der mener, at vi skal køre den igennem uden tøj nogle gange, men det bliver aldrig rigtig godt. Tøjet er heldigvis ikke ødelagt, for det forsvinder igen, så snart vi senere på vores tur får vasket tøjet i en anden maskine.

Alt i alt er vi glade for at bo her og har ingen problemer med at vænne os til at bo på mindre plads, og vi kan sagtens klare os med de ting, vi har med.