Welton Street

Welton Street, der også er en del af Five Points, ligger få minutters gang fra, hvor vi bor – man skal bare dreje til venstre af 26th Street, krydse California Street, og så er man der. 

GadesceneGaden har ændret sig meget inden for de sidste 10 år, da der demografisk har været store ændringer. Tidligere var der eksempelvis flere sorte end hvide, der ejede fast ejendom her, og det giver sig bl.a. udtryk i, at der har været en stor udskiftning i de forretningsdrivende i gaden. Det har måske også betydet, at der er flere, det føler sig mere trygge i området, nu da hele kvarteret har fået et løft.

I Welton Street holder linje L til Downtown, og efter vi har boet her et stykke tid, begynder vi at tage toget, når vi skal ind til byen, da der alligevel er et stykke vej derind – ofte tager vi toget den ene vej og går den anden vej. Vi køber et hæfte med 10 billetter – billetten skal valideres, inden vi stiger om bord, men så er den også gyldig i tre timer, så man sagtens kan nå frem og tilbage på den samme billet, hvis man bare har et enkelt ærinde.

På Welton Street ligger der både spillesteder, banker, spisesteder og en enkelt cannabis-butik m.m., og gaden er ret hyggelig og bliver pyntet op med lys til jul. Vi besøger den lille liquor store nogle gange for at købe rom til vores eggnog og rødvin. Vi spiser en enkelt gang på Dunbar Kitchen & Tap House, men der er ikke så meget, Hanne kan tåle, og vi får også en kop kaffe på den nyåbnede kaffebar Queen City Collective Coffee, men ellers kommer vi mest på Spangalang, Coffee at the Point, Goed Zuur og Birdcall.