Vores dagligdag

Denver

Vi falder hurtigt til i lejligheden, som ligger godt, fungerer rigtig fint og opfylder vores behov. Efter at have pakket ud og have pyntet lidt op til jul med vores to medbragte stykker julepynt føler vi os hurtigt hjemme.

Vi kommer hurtigt ind i en rytme, hvor vi står forholdsvis tidligt op, tager en kop kaffe og nyder, at vi ikke skal nå noget. Vi har ikke travlt med at komme i bad, da der er lige lovlig koldt ude på badeværelset, så det er noget, man lige skal tage sig sammen til.

Vi nyder, at solen skinner så meget, og går altid ud om eftermiddagen. Vi lærer vores kvarter at kende og hen ad vejen også de andre områder i Denver – man kan heldigvis gå til det meste. Vi finder ud af, hvor vi skal handle, og besøger de forskellige bryggerier og seværdigheder i et stille og roligt tempo, da vi jo ikke er på ferie, men har hele tre måneder til at opleve det hele. Vi er aldrig sent hjemme, da de forskellige arrangementer på bryggerierne slutter kl. 21.

Jens Peter arbejder en del i den første tid på en publikation for Forskningsstyrelsen, og Hanne nyder ikke at gå på arbejde og dermed få tid til at læse rigtig mange bøger på sin nye e-bogslæser, som dog taber strøm noget hurtigere end forventet, da det åbenbart ikke er meningen, at man skal læse så meget, som hun gør. Jens Peter får også bestilt en e-bogslæser magen til Hannes hos Walmart, og den bliver leveret i postkassen.