The Grizzly Rose

Hanne har i afskedsgave fra EY fået to billetter til en koncert med countrysangeren Mark Chesnutt på et sted, der hedder The Grizzly Rose. Vi kigger på et kort og overvejer, om vi skal tage en bus og gå det sidste stykke, men da vi er i tvivl om, hvad det er for et område, og da det er mørkt, når vi skal afsted, ender det med, at vi tager en Uber. Det er vi glade for, for det viser sig at ligge i et industrikvarter ved siden af motorvejen.

Da vi kommer ind, må vi lige kigge en ekstra gang, for stedet er enormt, og de fleste har cowboyudstyret på – der er i øvrigt ingen farvede, kun hvide. Ud over scenen er der et stort dansegulv, mange forskellige barer, en butik med merchandise, et lille område med elektriske rodeotyre og meget mere.

Først kommer der et opvarmningsband, som faktisk er ret gode, og folk begynder så småt at komme på dansegulvet, og der er også nogle enkelte, der danser linedance. Da Mark Chesnutt kommer på, lykkes det os at finde et bord, da vi efterhånden har stået op et par timer. Vi snakker kort med et par kvinder ved bordet, og de fortæller, at han virkelig er et stort navn. Han har et stort band med på scenen, dansegulvet er fyldt, og stemningen er helt i top – det er en stor oplevelse, men vi havde nok fået mere ud af det, hvis vi havde kendt nogle af numrene.

Alt i alt en god aften og et fantastisk sted, som man ikke havde kunnet forestille sig på forhånd – helt som en amerikansk film fra Midtvesten.