Rapid City

Da vi ankommer til Rapid City, tjekker vi ind på The Rushmore Hotel & Suites, går op på værelset med kufferten og går straks ud i byen igen, da vi trænger til en øl oven på den lidt nervepirrende køretur.

Hanne har hjemmefra læst om Firehouse Brewing Company, så der går vi hen. Som navnet siger, er det en gammel brandstation, og lokalet er utrolig hyggeligt. Vi får en god betjening og får et par øl, mens vi sidder i vinduet og kigger på byen. Derefter går vi en tur gennem hovedgaden, og vi er inde i en rigtig flot butik i to etager, som dels er et kunstgalleri, dels en butik med lokalt brugskunst med vægt på indianerkulturen – vi køber begge en t-shirt.

Vi er hjemme og vende et smut på hotellet, inden vi går ud for at spise aftensmad. Vi har lyst til en steak, så vi går på Delmonico Grill, hvor vi bestiller en stor og temmelig dyr bøf. Der er frygtelig meget kød og ikke så meget andet, og betjeningen er ikke specielt god, så vi fortryder egentlig lidt. Derefter går vi hjem i seng.

Vi snakker efterfølgende om, at det nok var meget godt, at vi ikke endte med at bo i Rapid City, da den bortset fra hovedgaden og bryggeriet nok ikke har så meget at byde på – i hvert fald ikke til tre måneder.