Barbacoa Parilla

Barbacoa er et steakhouse, som ligger ved siden af bryggeribaren Figueroa i den lille brostensbelagte gade Pje Bollini. Vi opdager den ved et tilfælde, da det ikke lige er et sted, man ellers kommer forbi; facaden er meget lille, men lokalet er stort. De åbner kl. 19.30, og der går et stykke tid, inden der kommer folk. Omvendt skal man ikke komme alt for sent, da det er et populært sted blandt de lokale.

Vi er her nogle gange, da her hyggeligt, og det har sin egen charme, selvom nogle af tjenerne er lidt pudsige og vist har arbejdet her mange år. Kødets kvalitet er lidt svingende, men der er til gengæld rigeligt. Vi bestiller oftest en portion asado de tira (short ribs af okse) til to personer, som koster 60 kr., og dertil får vi en tortilla med kartofler og løg, som er virkelig veltillavet. De har desværre ikke det store udvalg af gode vine. Vi havde satset på at holde nytårsaften her, da vi kunne forestille os, at her ville være en god stemning, men de holder lukket.