Øvrige restauranter, caféer og barer

Familia Weiss ligger på Palacios, som er en sidevej til Mitre, og det er en restaurant i ægte alpestil med udsigt over søen. De ejer også et røgeri, og første gang får vi en tallerken med forskellige røgvarer, som er ganske god, men anden gang er maden virkelig ikke god, og betjeningen er meget uopmærksom.

Las Brasas ligger over for El Boliche de Alberto, og det er vores indtryk, at folk går herover, når de ikke kan få bord de andre steder med kø. Vi er der to gange, og første gang er kødet fint nok, men anden gang, hvor vi får en pastaret, levner vi begge, da det simpelthen ikke smager særlig godt. Begge gange er betjeningen halvdårlig.

Jauja Restaurante y Parrilla ligger ved siden El Boliche de Alberto, og her er det noget nemmere at få bord. Vi er her to gange og får henholdsvis lam og en steak. Betjeningen er god, men begge gange beder tjeneren os om at tjekke, om kødet er stegt som bestilt, og begge gange må vi sende det ud igen, da det er råt. Det tager lang tid, før maden kommer ind igen, og tilbehøret når at blive halvkoldt.

Pizzeria La Tana ligger på Ada María Elflein, og her kommer vi tre gange. Pizzaerne er rigtig gode, og tjenerne er søde. Kommer man, når de åbner kl. 20.00, er det nemt nok at få bord. Lo de Gabriel ligger tæt herpå, og her får vi pasta en enkelt gang. Her er billigt, og pastaen er egentlig fin nok, men sjældent har vi haft så sur en tjener. Hun burde finde sig et andet arbejde.

Café El Barco ligger en vej oppe i forhold til lejligheden, og her kommer vi nogle gange på vej op til supermarkedet. Kaffen er god, og det samme gælder betjeningen, men de får leveret kagerne et andet sted fra, og det er ikke helt til at regne ud, hvornår de kommer, så ofte er udvalget meget lille.

Manush er en bryggeribar på Ada María Elflein, hvor vi kommer nogle gange. Det er et populært sted, så man skal ikke komme alt for sent, hvis man vil have et bord. Deres burgere er udmærkede, og her er hyggeligt, men øllene er bedre på Antares. Cervecería Bachmann ligger også på Ada María Elflein, og her spiser vi frokost den første dag, og vi får en god betjening. Det gør vi desværre ikke, anden gang vi kommer. Vi tager en enkelt øl i den lille gårdhave El Garage på Mitre.