Ruta de los 7 lagos

Turen: De syv søer, Bariloche

Fredag den 27. januar, vores 38-års kærestedag, tager vi på endnu en tur. Vi følger vejen Ruta de los 7 lagos, som går fra Bariloche til San Martín de los Andes; en tur på 200 km, hvor man undervejs kommer forbi de syv søer Correntoso, Espejo, Escondido, Villarino, Falkner, Machónico og Lácar.

Vi gør mange stop undervejs, så man kan nyde udsigten over de forskellige søer, og det er en virkelig smuk tur med dejlig sol hele dagen. Både på vej ud og hjem har vi et kort stop i den lille by Villa La Angustura, og begge gange tager vi noget at drikke på den hyggelige café Cucú Schulz. Vi har et par timer på egen hånd i byen San Martín de los Andes, hvor vi får ørred og kold hvidvin til frokost, og vi når også en hurtig tur til byens rosenhave, inden vi skal med bussen hjem til Bariloche. Også denne gang bliver det til ostefondue på La Marmite, da vi er tilbage i byen.

Vi har en god dag, guiden er sød nok, og denne tur er bedre organiseret end den første tur, men vi savner lidt indhold. På os virker det, som om Turisur laver nogle ture, fordi der er turister til det, men det er mere et spørgsmål om at transportere folk fra A til B og tilbage igen, end det handler om at give folk en oplevelse og formidle noget viden. Det hjælper selvfølgelig heller ikke, at denne tur også kun er på spansk.