Vandtempler og risterrasser på Bali

Bali er især kendt for sine templer og sine risterrasser, og vi bestiller en tur gennem Viator.com til lørdag den 6. april, så vi kan besøge nogle af de smukkeste steder på øen. Det er en privat tur, og vi bliver hentet af guiden Kantun ved vores hotel kl. 8.00.

Der er ca. halvanden times kørsel til det første tempel, selvom det kun ligger 44 km nord for Ubud, og Kantun snakker næsten uafbrudt på hele turen. Han ved rigtig meget, men hans engelske er ikke det bedste, så det er desværre ikke det hele, vi forstår. Som dagen går, taler han dog mindre og mindre, og ved de sidste par besøg virker han decideret træt, og vi kan forstå på ham, at han har nogle meget lange dage som guide, da han bor i en landsby et stykke uden for Ubud. Det hjælper på humøret, da vi giver ham nogle drikkepenge.

Den oprindelige plan er at besøge tre templer og nogle risterrasser, men Kantun har også indlagt et besøg på en kaffeplantage, og han får os overtalt til at droppe det ene tempel og i stedet besøge et sted, hvor de laver træskærerarbejde.

Vi har en rigtig god dag og er tilbage i Ubud omkring kl. 17.