Afrejse

Vi rejser fra Bali til Yogyakarta på naboøen Java torsdag den 11. april 2024 med flyselskabet Lion Air. Vi bestiller en chauffør på hotellet et par dage i forvejen, og selvom vi først skal lette fra Denpasar kl. 14.45, mener de, at vi skal køre fra Ubud allerede kl. 10.00, da de forventer voldsom trafik i byen fra kl. 11.00.

Vi pakker det meste aftenen før, men det er nu hurtigt overstået, da vi aldrig rigtig har pakket ud. Vi spiser morgenmad en sidste gang på terrassen med den flotte udsigt, og da Jens Peter bærer den første kuffert ned i receptionen kl. 9.45, kommer vores chauffør Musta og hjælper os med resten af bagagen. Vi får afregnet det sidste og får sagt farvel til det søde personale, hvorefter vi kører mod lufthavnen. Vi er heldige med trafikken og er fremme efter halvanden time.

Vi får tjekket ind og afleveret bagage, og da det jo er en indenrigsflyvning, skal vi ikke gennem immigrationen. Vi har god tid, inden vi skal lette, men der er nu ikke så meget at give sig til, så vi tager noget koldt at drikke og derefter en kop kaffe og en kage. Da vi kommer ind i flyet, finder vi ud af, at vi skal sidde på bagerste række, hvor der er så lidt plads, at vi næsten ikke kan komme ind. Heldigvis kan stewardessen godt se, at vi har lidt problemer med at være der, så hun flytter os op på pladserne ved nødudgangen. Efter en flyvetur på halvanden time er vi fremme i Yogyakarta kl. 15.15, da vi skal sætte uret en time tilbage.