La Taverne

La Taverne er en fransk restaurant, som ligger på 1. sal i gaden Aniceto Arce, meget tæt på Plaza de Armas. Vi har læst, at det er en af de bedste restauranter i byen, men har lidt svært ved at finde den, første gang vi går derind. Der hænger et lille skilt ud for trappen op til 1. sal, men ellers er det ikke nemt at se, at der ligger en restaurant. Vi synes, det er lidt mærkeligt, at de ikke gør noget for at gøre mere reklame for sig selv, men sådan er det med mange ting i Bolivia.

De laver noget af den bedste mad i byen, og vi bliver rigtig glade for at komme her og fejrer også vores bryllupsdag her. Vi deler ofte en charcuteri- og ostetallerken til forret – det er måske ikke den bedste tallerken, vi har fået, men efter bolivianske forhold er den ganske udmærket med et par gode oste og en tørret skinke. De har flere gode hovedretter, bl.a. andebryst og confit de canard, hvor anden er rigtig god, men hvor der er lidt for meget orangesovs efter vores smag. De har også flere rigtig gode retter med oksekød, og Jens Peter tager også en dessert en enkelt gang.

Det er et rigtig hyggeligt lokale med masser af vinflasker alle steder, og der er fransk musik i højttalerne. Vi får en god betjening og føler os meget velkomne, og vi får sagt pænt farvel, den sidste gang vi er her. De har i øvrigt en hyggelig lille gårdhave, men der er alt for koldt om aftenen, og den er vist mest for rygerne.