Tastavins

Tastavins ligger i gaden Murguía og er en hyggelig lille vin- og tapasbar – det ender med at være et af de steder, hvor vi kommer flest gange. Lokalet er lille og hyggeligt, og det er et meget populært sted, så man kan risikere at skulle vente i baren, indtil der bliver et bord ledigt. Eneste udluftning er indgangsdøren, så der kan godt blive varmt. 

Vi prøver deres tapas, bruschetta og ostetallerken flere gange og finder også ud af på et tidspunkt, at de har en fantastisk spaghetti bolognese. Vi køber altid rødvin på glas, og et ekstra plus er, at her er rigtig billigt – 2 x pasta og 2 glas rødvin for 100 kr. Da vi inviterer Elwin og Diana på frokost, er det her, vi mødes, og vi har et par hyggelige timer. 

Vi er her, en lille uge før vi rejser, og det er så på det tidspunkt, at vi finder ud af, at de på grund af corona nu lukker baren kl. 20.30. Vi kommer tilbage en af de sidste dage for at sige farvel, men da får vi at vide, at de er ved at lukke for i dag, så vi må gå på Mezzaluna i stedet for.