Typica Café

Typica Café ligger på Azurduy mellem Avaroa og Bolivar og er et af de få steder i Sucre, som har en hyggelig udeservering, så her kommer vi en del. De har en utrolig hyggelig terrasse og have, betjeningen er god, og her er altid godt fyldt op med turister. De åbner om morgenen og har åben til kl. 21 om aftenen uden at holde siesta, som flere af de andre caféer i byen gør; det er meget rart. Vi er her en enkelt gang til morgenmad, som er ganske billig, da man kan få æg, bacon, toast og croissant samt juice og kaffe latte for 45 kr., men ellers er vi her mest om eftermiddagen til kaffe. Vi prøver flere af deres kager, men de er nu ikke specielt gode.

De har også et rigtig hyggeligt lokale indenfor, og vi kommer et par gange om aftenen til en sandwich, når vi ikke er alt for sultne. Menukortet er meget begrænset, når man ser bort fra morgenmad og kager. Jens Peter prøver en enkelt gang en sandwich kaldet charque, som er en boliviansk specialitet. Det er kød, som er saltet og tørret i solen, men han må opgive at spise op, da det simpelthen smager forfærdeligt. Ellers tager vi normalt en kyllingesandwich, men brødet er desværre ikke altid lige friskt.

Vi finder ud af, at Typica er en kæde, og vi besøger også en af caféerne i La Paz, da vi er der. De er let genkendelige med deres farver og utrolig hyggelige indretning, og menukortet er, som vi kender det.