Øvrige restauranter, caféer og barer

Vi spiser helt klart oftest på Amukan, El Mercadito, Palafito Sabores De Mi Tierra og Café Bauda, men får da også besøgt andre restauranter i byen. På vejen Eusibio Lillo, der kommer i forlængelse af Pedro Montt, spiser vi to gange på La Oveja; maden er okay, men så heller ikke mere end det. Tæt på vores hus ligger Restaurante Octavio, men da den lukker kl. 19.00, har vi egentlig droppet den som en mulighed. En dag, hvor vejret ikke er det bedste, går vi lidt tidligt ud, og da tjeneren står i døren og byder os indenfor, får vi alligevel besøgt den. Vi får en bøf med spejlæg og pommes frites, og det smager godt. Oppe i byen besøger vi to gange fastfoodrestauranten Sanguche patito, som laver rigtig gode sandwich, og en enkelt gang La Diosa cocina & cerveza, hvor vi får en god burger, men hvor udvalget af øl ikke er særlig stort.

Café Blanco ligger på Blanco Encalada næsten helt oppe på toppen, og her spiser vi brunch den første morgen i byen. Sammen med Café Bauda er det helt klart en af de pænere caféer i byen, så når vi er oppe i byen, er det et af de steder, vi oftest får en kop kaffe. Kaffen er god, og vi prøver også en irsk kaffe en enkelt gang; kanelsnegle har de desværre sjældent, lagkagerne er lidt for store og deres sandwich lidt kedelige, men ellers er her hyggeligt.

Jens Peter får besøgt caféen på Sizigia Hotel Palafito flere gange, når han går tur, og Hanne er også med et par gange. De har en rigtig hyggelig terrasse, hvor man kan følge livet på vandet, især behandlingen af den indsamlede tang. Magnolia Café y Pasteleria oppe i centrum besøger vi et par gange; de har en hyggelig lille gårdhave, en god kakao med mintsmag, gode kanelsnegle og en dårlig gulerodskage. Isbaren El Emporio del Helado ligger ud til Plaza de Armas, og det bliver lidt en tradition at komme her søndag eftermiddag, da det er et af de få steder, der har åben på det tidspunkt. De har god is, og så har de nogle kager, som er tæt på at ligne romkugler, som vi køber med hjem nogle gange.