Øvrige caféer

Der er to andre caféer, vi besøger nogle gange, hvor den ene er Clarice Café y Literatura – det er en kombineret café og boghandel, som ligger på Avenida Michoacán. De første gange får vi en fin service og god hvidvin og en lækker sandwich, men det går efterfølgende ned ad bakke. Den ene gang får vi en iste, der absolut ikke smager af noget som helst, og vi havde faktisk bestilt en varm te. Den sidste gang, vi kommer, får vi en meget varm hvidvin. 

En af de første gange falder vi i snak med Carmen fra Tyskland, da hun kan høre, at vi taler dansk. Det viser sig, at hun har boet i Aarhus i en periode, da hun studerede hos Kaospiloterne. Nu bor hun i Mexico City – først strandede hun her på grund af COVID-19, men hun har efterfølgende valgt at blive, da hun er blevet forelsket i byen.

Caffé Toscano ligger på hjørnet af Avenida Michoacán og Avenida México lige op ad parken, og vi kommer der nogle gange, mest på grund af beliggenheden – der er dog oftest lidt for varmt, da der ikke er nogen parasoller. Den første gang får vi god pizza og god vin. De sidste par gange er vi dog ikke tilfredse med maden, da den er kold. Den ene gang er det nu meget hyggeligt, da det regner kraftigt, og vi er heldige at få en plads i vinduet, men pastaen er kold. Den sidste gang bestiller vi en pizza, og da kan vi se, at den bliver færdig og sat på disken, men der går rigtig lang tid, inden vi får den serveret.