Øvrige restauranter og caféer

Der er rigtig mange sushirestauranter i staten São Paulo, da mange japanere har slået sig ned her, og da vi ikke har fået god sushi siden Quito, har vi aftalt med Niels og Cilene, at vi skal besøge et rigtig godt sted, som de har fundet. Restauranten hedder Daisho og ligger lidt uden for centrum, og det er et rigtig hyggeligt sted med masser af god sushi. Det er i øvrigt Cecilies livret, og hun har sine egne pinde med. Vi finder efterfølgende sushirestauranten Kurenai sushi på Av. Itororó; lokalet er knap så hyggeligt, men sushien er om muligt endnu bedre. Vi betaler en fast pris, og så kommer der ellers den ene tallerken ind efter den anden med forskellige varme og kolde småretter samt sushi. Vi lader tjeneren bestemme, da vi ikke rigtig kan snakke sammen.

Den franske restaurant Le Triskell ligger nede ved parken, og her spiser vi frokost med Niels; Cecilie er desværre blevet syg, så det bliver bare os tre. Den ene aften spiser vi på den italienske restaurant Cozinha do Rica, hvor vi får god pasta og brasiliansk rødvin. Begge restauranter har rigtig god mad, og hvis vi havde boet her lidt længere, var vi kommet tilbage.

Vi besøger caféen Boutique Dos Pães en enkelt gang, og det samme gælder Stalden og New Home; tre meget forskellige caféer, men hyggelige på hver deres måde. Caféen A Boutique de Flores på Av. Itororó er en kombineret blomsterbutik og café, og her kommer vi et par gange. Lokalet er rigtig hyggeligt, maden er god, og vi får god betjening.

I centeret Shopping Jaraguá besøger vi isbaren Fruity, hvor der er selvbetjening, og hvor man betaler efter vægt, og Jens Peter besøger caféen Go Coffee en enkelt gang. Det bliver også til et besøg på McDonald’s ved siden af centeret en enkelt aften, hvor vi ikke gider at gå så langt.