Den centrale del af Indaiatuba

Indaiatuba i Brasilien

Vi bor rigtig godt lige nord for Indaiatubas forretningscentrum. Hvis vi drejer til højre, når vi kommer ud ad hotellet, kommer vi kort tid efter til Carrefour, og drejer vi til venstre, kommer vi ned til indkøbsgaderne med bl.a. shoppingcenteret Jaraguá. Her finder vi flere hyggelige caféer, og vi sætter os også en af dagene og drikker en sodavand på det lille torv Praça Prudente de Moraes. Et andet lille hyggeligt torv er Praça Rui Barbosa.

Vi bor på Rua Pedro de Toledo, og den kan vi følge hele vejen sydpå til Niels og Cilenes lejlighed; det tager en halv time på gåben, og på vejen kommer vi forbi byens gamle jernbanestation. Den første vej, vi kommer til, efter at have drejet til venstre, når vi kommer ud ad hotellet, er Av. Itororó, og det er på denne vej og sidegaderne hertil, at vi finder rigtig mange af de hyggelige restauranter og barer.

Vest for centrum ligger parken Parque Ecológico de Indaiatuba, som strækker sig over et langt område og går hele vejen ned til Niels og Cilenes lejlighed. Vi går en tur her efter frokosten på den franske restaurant, og vi vælger også at gå denne vej den sidste søndag, hvor vi skal til søndagsmiddag nede hos dem. Her er mange mennesker i parken, hvor der luftes hund, spilles bold, holdes picnic og fejres fødselsdag.