Afrejse

Vi skal rejse fra São Paulo onsdag den 26. april 2023 først på eftermiddagen og beslutter os for at tage en overnatning på et lufthavnshotel dagen før, da trafikken ind til São Paulo kan være helt umulig. Niels henter os om tirsdagen kl. 16.00, og vi har ingen problemer og er fremme ved Hampton by Hilton allerede kl. 18.05. Vi får sagt farvel til Niels, indtjekningen er hurtigt klaret, og vi kommer op med kufferterne på værelset. Vi går derefter ned og får en drink i baren; restauranten åbner kl. 19.00, og vi vælger deres buffet til aftensmad.

Om onsdagen spiser vi morgenmad, henter vores kufferter og tjekker ud, og kl. 10.30 bliver vi hentet af hotellets lufthavnsshuttle, som kører os over til terminal 2. Vi skal gå temmelig langt for at komme frem til indtjekningsskranken for BoA – Boliviana de Aviación – men vi får afleveret vores fire kufferter og bliver ikke opkrævet for ekstra vægt, hvad vi ellers havde forventet. Vi kommer igennem sikkerhedskontrollen og immigrationen og sætter os hos Starbucks, hvor vi drikker en kop kaffe og spiser en kanelsnegl.

Vi skal med tre fly fra São Paulo til Sucre i Bolivia, og vi er lidt spændte på, hvordan det kommer til at gå, da vi ikke har så lang tid mellem de enkelte fly. Vi skal lette kl. 14.00 og kommer afsted med en lille forsinkelse. Det kommer bag på os, at vi skal have mundbind på i flyet, da vi troede, at det var et overstået kapitel. Vi lander i Santa Cruz de la Sierra efter knap tre timers flyvning, og her skal vi selv føre vores kufferter gennem immigrationen og tolden. Begge dele går heldigvis hurtigt, og der står en, som tager imod vores bagage og sørger for, at den bliver tjekket ind til Sucre. Det er i øvrigt kun i flyet, at der er et krav om mundbind, ikke i lufthavnen.

Flyet fra Santa Cruz til Cochabamba er forsinket, så vi er lidt nervøse for, om vi når flyet til Sucre, da vi kun har 40 minutter at gøre godt med, men det viser sig heldigvis, at det er det samme fly, og at vi bare skal blive siddende. Vi lander i Sucre onsdag den 26. april 2023 omkring kl. 20.