Woods Boss Brewing Company

For at komme til Woods Boss skal man gå ned af Stout Street mod Downtown og dreje til venstre af Park Ave hen til California Street – det tager ca. 10 minutter. De åbnede som sagt først i 2018, så alt ser stadig meget nyt ud. Lokalet er meget stort og kunne førhen godt have været et autoværksted eller lignende med to store porte, betongulv og højt til loftet. Der er en meget stor, flot bar i træ og mange siddepladser, både ved baren, ved høje og lave borde og i nogle store, lidt kiksede sofaer – produktionen er ude bagved, men der er også flere tønder langs væggene, hvor man sidder. 

LokaletVi besøger Woods Boss første gang en hverdagsaften, hvor deres stammusiker Keith Ricks, der spiller guitar, kommer og optræder. Der er optaget foran musikken, så vi sætter os i en af sofaerne, men føler egentlig, at man sidder lidt uden for det hele, og beslutter os for at sidde et andet sted næste gang. Vi får en god betjening, og øllen er god – musikken er dog lidt kedelig, da den mere fungerer som baggrundsmusik.

Vi tager forbi et par gange om eftermiddagen for at få en øl, inden vi tager i Safeway – vi sætter os i baren, og det er hyggeligt. En af gangene falder Jens Peter i snak med en af ejerne, som var ham, der serverede for os den første gang, vi var her – han kan godt huske os. Han er sammen med nogle af de andre bryggere ved at tjekke kvaliteten af nogle af deres barrel aged-øl. Det er øl, der er lagret på tønder, der ofte har indeholdt rom eller whiskey, som øllen dermed tager smag efter – der er ofte tale om stout. Vi får lov at smage et par stykker, som først er klar om nogle uger, og vi kan tydeligt smage spiritussen.

Vi kommer der flere gange søndag eftermiddag, da vi godt kan lide at komme der, og der er altid mange mennesker. En eftermiddag er der rigtig mange dernede, der er lang kø ved baren, og bartenderen er vildt stresset – vi kan ikke helt finde ud af, hvad der skal ske. Det viser sig, at det er en Pókemon-turnering, der skal til at starte, hvilket er en hel ny verden for os. De andre søndage kommer vi for at høre musik, og en af de sidste dage i Denver hører vi en duo, som er rigtig god, og stemningen er helt i top. Jeg køber mig en Woods Boss t-shirt. Det er et af de steder, vi vil komme til at savne.