Butikkerne

Der ligger mange pæne tøjbutikker i centrum, og det er tydeligt at se, at vi nu er kommet væk fra Sydamerika og de lidt billige butikker på Tahiti. Jens Peter får både købt bukser og shorts, og vi får også begge købt jakker, da det efter fire år er ved at være tid til en udskiftning. Jens Peter finder en jakke hos Macpac, der oprindeligt var et newzealandsk mærke, men som i dag er australsk, og Hanne køber en jakke hos Kathmandu, som blev grundlagt i Christchurch tilbage i 1987. Vi besøger indkøbscenteret The Palms lidt uden for centrum en enkelt gang, men det er nu hverken specielt stort eller specielt spændende.

Vi køber et nyt kamera, da det gamle, som er 10 år gammelt, begynder at have lidt skavanker. Det, vi køber, har en indbygget linse og vejer næsten ingenting, så det er noget nemmere at gå rundt med. Inden vi rejser, afleverer vi det gamle kamera hos Røde Kors, da det er for godt til at smide ud. Vi håber, de kan sælge det og få lidt penge i kassen. Tæt ved Røde Kors ligger der i øvrigt en møbelforretning, som hedder Danske Møbler, stavet på den rigtige måde. Det er lidt sjovt.

Hanne får en god og meget tiltrængt klipning hos Nspyre Red Boutique Hair i New Regent Street, kort efter vi er kommet, men da hun vil bestille en ny tid kort før jul, får hun at vide, at alle tider er taget frem til juleaften, og at salonen derefter holder sommerferielukket og først åbner den dag, vi rejser. Hun må derfor vente med en ny klipning, til vi kommer til Melbourne.