Restauranterne, caféerne og barerne

Vi har jo fravalgt morgenmaden på hotellet, så vi starter dagen med at gå ud i byen og finde et sted, hvor vi kan få noget at spise. Den første morgen går vi på Remedy Coffee, som er rigtig hyggelig, men også lidt for kold, da vi kun kan få plads i det åbne vindue. De to næste dage spiser vi morgenmad på Federal Delicatessen, som er Aucklands svar på en amerikansk diner.

Vi sover det meste af søndagen, men vi får dog en hyggelig frokost hos Wynyard Pavilion nede ved havnefronten, og mandag spiser vi frokost og får en rigtig god stout hos bryggeriet Brew on Quay. Tirsdag og onsdag består frokosten mest af kager.

Mandag får vi virkelig lækker aftensmad hos den franske restaurant Origine, hvor vi både får terrine og boeuf bourguignon. Vores tjener, som vi bestilte bordet hos tidligere på dagen, er en ung fyr fra Belgien, som giver os en utrolig god betjening. Inden vi går, skriver han en masse fif ned til os om Christchurch og Sydøen, da han hører, at vi skal dertil senere på året.

Tirsdag har vi booket bord på Wynyard Grill Steakhouse and Wine Lounge, som har fået rigtig gode anmeldelser, og som har bearnaisesovs på menukortet. Da vi kommer derhen, tror vi først, at vi er gået forkert, da stedet mere ligner et cafeteria end en restaurant; det er dog på ingen måde cafeteriapriser. Maden er skuffende, og kødet er alt for rødt til at være medium. Vi nævner det, da vi er færdige, og det ender med, at vi kun skal betale for den ene bøf. Det hjælper lidt på humøret.