Cusco, Valle Sagrado og Machu Picchu

Vores rundrejse til Machu Picchu, Maras, Moray, Yucay, Pisac og Cuscu i Peru

En af Hannes helt store drømme har i mange år været at besøge Machu Picchu, så nu er det tid til at finde ud af, hvordan vi bedst muligt får planlagt en tur dertil og også gerne Cusco og Valle Sagrado ved samme lejlighed. Der er rigtig mange ting, der skal gå op i en højere enhed, fly, hoteller, udflugter, tog, adgangsbillet til Machu Picchu m.m., så det er slet ikke så lige til. Jens Peter finder et selskab, Amazonas Explorer, som har en tur på fire dage, der ser ud til at opfylde vores behov, så vi beslutter os for at skrive og bede om en pris. Man starter med en dag i Cusco, kører rundt to dage i Valle Sagrado, besøger Machu Picchu og slutter af i Cusco.

De svarer med det samme og er i det hele taget meget servicemindede, men prisen er noget højere, end vi havde forventet, da de for øjeblikket kun gennemfører private ture. Til gengæld har vi vores egen guide alle dage til alle seværdigheder samt egen chauffør, hotelværelser bliver booket, der er sørget for frokost og en enkelt gang også aftensmad, alle entrébilletter er inkluderet, der er sørget for togbilletter til Machu Picchu Pueblo, busbilletter til Machu Picchu, tog tilbage til Cusco, og da vi kun kan få begrænset bagage med i toget, sørger de for en lille duffle bag, mens resten af bagagen køres tilbage til hotellet i Cusco. Det hele er bare så meget nemmere, så vi beslutter os for at ofre pengene på denne store oplevelse.

Vi køber flybilletter til Cusco til onsdag den 13. juli og udvider turen med en ekstra dag på egen hånd i Cusco, så vi flyver hjem igen mandag den 18. juli.